Telefon  900 48 589

Tredreier Byrge Skottvoll

Her vil du finne tredreide produkter for salg. Tredreiere vil finne inspirasjon og informasjon om tredreiing. Jeg lager også møbler og andre treprodukter på bestilling.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging under kurset.
Rimelig overnatting med 5 til 10 minutters gange til mitt verksted.
Les mer ..Overnatting i Orkanger

Hver kursdeltager sørger selv for overnatting. Det er et stort kjøpesenter knappe 5 minutter fra der jeg bor. Boalternativ 1, 2, 3 og 4 er alle i kort avstand til kjøpesenteret, samt kort gangavstand til Orkanger sentrum med pub og spisesteder. Det er også kort avstand til parklignende områder langs elva for fine kveldsturer.

  Navn Avstand Hjemmeside
1 Litjgården 5 til 10 minutter
2 Orkla Campings 10 til 15 minutter
3 Mogården antatt ca 25 minutter
4 Hotell - Baardshaug Herregård 5 til 10 minutter
5 Vertshuset Fannarheimr buss/bil 10 min
Image

 

Om de forskjellige alternativene

Hennsikten med informasjon om de forskjellige overnattings stedene er å gi en enkel oversikt. De faktiske forhold kan endres uten at jeg informeres. Du må derfor selv innhente riktig informasjon.

1 – Litjgården. - Nyrestaurert stabbur (2016) med to soverom, felles kjøkken og felles oppholdsrom. Et meget eksklusivt stabbur i følge driver. Priser 2016/2017 er kr 800 for en person. Kontakt utleier for mer informasjon. Gangavstand er 5 minutter pluss. Du må selv kjøpe inn mat.

2 – Orkla Camping. - Hytter med plass til en eller to personer med eget soverom og felles kjøkken og oppholdsrom. Campingplassen ligger på andre siden av elva og gangavstand er ca 10 til 15 minutter. Campingplassen ligger vekk fra hovedveg i et stille område med tursti rett utenfor. Du må selv kjøpe inn mat.

3 – Mogården-- Jeg vet lite om stedet. Antatt gangavstand er ca 25 minutter. Du må selv kjøpe inn mat.

4 – Hotell - Baardshaug Herregård. Hotellstandard. Gangavstand ca 5 minutter pluss.

5 – Vertshuset Fannarheimr- Ligger på Fannrem som er et stykke fra Orkanger sentrum. Det er bussforbindelse fra Fannrem til Orkanger sentrum. Gangavstand antas å være en time.