Telefon  900 48 589

Tredreier Byrge Skottvoll

Her vil du finne tredreide produkter for salg. Tredreiere vil finne inspirasjon og informasjon om tredreiing. Jeg lager også møbler og andre treprodukter på bestilling.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging under kurset.
Rimelig overnatting med 5 til 10 minutters gange til mitt verksted.
Les mer ..Tredreierkurs i Storbritania.

Å delta på kurs i Storbritannia kan gi deg mye kunnskap. Det går fly til blant annet Manchester og London. Det er en fordel at den du skal hospitere hos ligger i nærheten av en jernbanestasjon. Jeg vet ikke hvordan det er med bussruter, men det går tog nesten over alt. Bruk Google Map for å se om det er toglinje i nærheten. For togtider og priser er det en god link
HER -->  National Rail Enquiries - Official source for UK train.

I Storbritannia er det mange som driver med tredreiing og det er tredreierklubber spredt ut over det ganske land. Andre engelske deltakere kommer alene med bil. Husk at om du drar til Storbritannia sammen med din kone, så må hun få dagene til å gå på egen hånd.

Fordelen med kurs i Storbritannia hos en tredreier er at det vanligvis er to og maksimalt tre deltakere. Du får derfor god veiledning.

Profesjonelle tredreiere i Storbritannia er såkalte RPT Woodturner. På norsk vil RPT tilsvare et Laug eller Mester. De må avlegge en slags eksamen for å bli en RPT Woodturner. Ikke alle RPT Woodturner er aktive, så sjekk hjemmesiden.
Prisene varierer fra 130 pund pr dag til 250 pund (2015- priser).

Kurs i tredreiing

Hvor overnatte ved kurs hos meg? Her finner du en oversikt 

Kurs i tredreiing hos Tracy Owen

Jeg har deltatt på tredreierkurs hos Tracy Owen i 2013 og 2014 og kan bare anbefale ham. Ønsker du å ta kurs hos ham, så har jeg følgende tips. Ta fly til Manchester og tog til Chester hvor det er flere Bead & Breakfast (dvs seng med frokost), det er også mange spisesteder (puber) i Chester. Tracy Owen bor i Nortwitch, så ta tog fra Chester til Northwitch hver dag. Fra togstasjonen i Northwitch er det ca fem til ti minutters spasertur.

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål.

Mere om Tracy Owen på linkene nedenfor
http://www.tracyowen.com/
http://woodturningcourses-withtracyowen.com/

Kurs i tredreiing hos Nick Arnull

Jeg deltok på tredreierkurs hos Nick Arnull i 2015. Nick Arnull er utdannet ved kunstskole i London. Han er utrolig dyktig tredreier og demonstrerer tredreiing flere steder i verden. Han er svært kreativ og har både god kunstnerisk sans og formsans.

Ønsker du å ta kurs hos ham, så har jeg følgende tips. Nick bor i Horsford nord for London mot Nordsjøen. Det er to mulige reiseruter. Den ene er å ta fly til London, så tog til Norwich (ca 2,5 time). Deretter tar du taxi til Horsford. Den andre muligheten er å ta fly til ” Amsterdam Airport Schiphol” og så fly til ”Norwich International Airport”. Så tar du taxi (10 min) til Horsford.

I Horsford bor du på ”Church Farm Guest House”. De har god frokost. Det fine nå er at Nick Arnull bor på andre siden av gata. Det er to spisesteder i Horsford. En Indisk restaurant med svært god mat og ca 3 min fra gjestehuset. Den andre er lengre opp i Horsford (10-15 min) og har rimelig og grei mat.

Mer om Nick Arnull på linken unde
http://nickarnullwoodturner.co.uk/Default.aspx

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål.