Telefon  900 48 589

Tredreier Byrge Skottvoll

Her vil du finne tredreide produkter for salg. Tredreiere vil finne inspirasjon og informasjon om tredreiing. Jeg lager også møbler og andre treprodukter på bestilling.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging under kurset.
Rimelig overnatting med 5 til 10 minutters gange til mitt verksted.
Les mer ..Kurs i tredreiing

Jeg holder kurs i tredreiing både for nybegynnere og de som har dreid en stund.

For den som skal begynne med tredreiing lønner det seg absolutt å ta kontakt for en prat, eventuelt et kurs. Du vil få nyttig informasjon om hvordan du bruker de forskjellige verktøyene. I tillegg vil du få informasjon om overflatebehandling, pussing med slipepapir, sliping av verktøy og sikkerhet. Videre vil du få tips og veiledning i hvilken tredreiebenk med utstyr du bør kjøpe samt hvilke verktøy du bør kjøpe.

Jeg har en stor tredreiebenk, JET 3520B og en minibenk. Jeg mener at to deltakere er det meste en rekker over. Da får hver deltaker veiledning i snitt 30 minutter pr time. Med to deltakere får en også et lite miljø og praten går lett. Kurset passer godt for far og sønn/datter.

Jeg ønsker å gi deg mest mulig kontinuerlig veiledning for en raskest mulig lærekurve.

Det vanlige er at den som har dreid en stund ønsker å dreie boller, eventuelt fat. Riktig teknikk gir et bedre resultat.

Kurs i tredreiing

Hvor overnatte ved kurs hos meg?
Her finner du en oversikt 

Oversikt over kurs i tredreiing

Mer informasjon kommer her.

Grunnkurs i tredreiing. Tredreiing for nybegynnere og de med noe erfaring. Kurs i Tredreiing 
Dreiing av boller Kommer -
Dreiing av dype boller Kommer -
Sliping Sliping av verktøy for tredreiing -

Mer informasjon kommer.r

Kurskalender.

Her finner du oversikt over kurser i tredreiing med datoer. Klikk på ”Pil-Høyre” i kalenderen for å se kurser i kommende måneder.

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål.