Telefon  900 48 589

Tredreier Byrge Skottvoll

Her vil du finne tredreide produkter for salg. Tredreiere vil finne inspirasjon og informasjon om tredreiing. Jeg lager også møbler og andre treprodukter på bestilling.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging under kurset.
Rimelig overnatting med 5 til 10 minutters gange til mitt verksted.
Les mer ..Forhandlere av tredreiebenker og utstyr

 Det er flere forhandlere av tredreiebenker. Et krav er at de har god kompetanse

Forhandlere av tredreiebenk og hvor kjøpe tredreierbenk. Her finner du anbefalte forhandlere.

Som tredreier over flere år vil jeg anbefale forhandlere av maskiner og verktøy for tredreiing. Tredreiermiljøet i Norge er lite og svært gjennomsiktig.

Dessverre selges det av noen forhandlere/butikker maskiner og verktøy som etter min mening er av en dårlig kvalitet eller lite egnet til tredreiing.

Som nybegynner innen tredreierfaget er målet å lære seg tredreiing. Hvis en samtidig skal slite med dårlig verktøy, så kan skuffelsen fort ta overhånd.

Nedenfor finner du oversikt til de firmaene som jeg anbefaler.

Se også mine videoer om ”Grunnleggende Tredreiing”.

 

Firma: Verktøy AS, Stavanger
Beskrivelse: Importør og forhandler. Verktøy AS er det største firmaet i Norge for salg innen tredreiing og treskjæring. De har et stort utvalg av maskiner og verktøy av god kvalitet fra anerkjente produsenter.
Firma: Gustavsen AS, Mjøndalen
Beskrivelse: Importør og forhandler. De har et godt utvalg av maskiner og verktøy av god kvalitet fra anerkjente produsenter.
Firma: C.Dahm, Bergen
Beskrivelse: Importør av maskiner for trebearbeiding av fabrikantmerke JET.
Firma: Mikros: Orkanger
Beskrivelse: Forhandler av maskiner for trebearbeiding og selger dette fra firmaer nevnt over. Selger varer til paset den enkelte bruker uten å profilere egenimporterte varer. Innehaver er selv tredreier. Hjemmesiden er elendig, så det beste er å ringe han (900 48 589).

 

Image

 

Nedenfor finner du linker til videoer med grunnleggende informasjon på Youtube-

Chuck

Se også min side ”Informasjon for tredreiere”.
Her finner du nyttige artikler om tredreiing.

 

Lykke til.