Telefon  900 48 589

Tredreier Byrge Skottvoll

Her vil du finne tredreide produkter for salg. Tredreiere vil finne inspirasjon og informasjon om tredreiing. Jeg lager også møbler og andre treprodukter på bestilling.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging under kurset.
Rimelig overnatting med 5 til 10 minutters gange til mitt verksted.
Les mer ..Bok om tredreiing

Om forfatteren:

Boka er skrevet av Nick Arnull, en anerkjent engelsk tredreier som også demonstrerer tredreiing flere steder i verden. Han er bl. a.. utdannet ved kunstskole i London.

Om boka:

Boka er godt illustrert og gir en god veileder for tredreiere på ulike ferdighetsnivåer. Den har trinn-for-trinn-instruksjoner for 15 prosjekter. Kapitlene inneholder detaljert veiledning for spindeldreiing og dreiing på endeved, dreiing av boller og vaser.

Boka gir en detaljert beskrivelse av produkter for overflatebehandling samt noe dekorative teknikker som pyrografi, teksturering, carving, piercing, og fargelegging. Enten du er en erfaren tredreier eller er i startfasen, så vil denne boken gi veiledning i flere teknikker som vil utvikle deg til en bedre tredreier.

https://www.google.com/search?q=Contemporary+Woodturning+Techniques+%26+Projects+Nick+Arnull

Image

Contemporary Woodturning Techniques & Projects
av  Nick Arnull

Kjøp og søk etter boka på Internett
ISBN 978-1-60085-776-8

Boka kan kjøpes hos en bokhandler eller du finner den på Internett.

Søk etter boka på internett med disse søkeordene
"Contemporary Woodturning Techniques & Projects Nick Arnull"
eller KLIKK HER: